Збереження здоров’я учнів та створення умов для організації збалансованого харчування – є одним з першочергових завдань закладу освіти. У закладі організовано харчування для учнів 1-4-х класів, ГПД, а також ля учнів школи ІІ і ІІІ ступенів. Здійснюється контроль за збалансованим харчуванням відповідно віку. Розроблено 4-тижневе посезонне меню.

У закладі розпочато впровадження Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР):

- видано наказ про створення робочої групи для розробки та впровадження Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР);

- затверджено план заходів щодо впровадження Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР);

- розроблено десять настанов належної гігієнічної практики;

- розроблено план харчоблоку з зазначенням зон для уникнення перехресного забруднення;

- здійснювався контроль за санітарно-гігієнічним станом приміщень харчоблоку та обладнання;

- розроблені та затверджені інструкції для роботи працівників їдальні за Системою управління безпечністю харчових продуктів;

- ведеться відповідна документація;

- поновлюються технологічні картки, блок-схеми як основи для проведення аналізу ризиків та складень реєстру небезпек.

Питання організації харчування розглядаються на нарадах при директорові, педрадах, контролюються адміністрацією школи. У школі оформлено постійно діючий стенд для батьків і учнів, який містить щоденне меню з переліком страв, графік роботи шкільної їдальні, накази, інформаційні повідомлення з питань організації харчування.

Влітку 2020 року проведено капітальний ремонт приміщення харчоблоку, придбано нове обладнання, меблі, кухонні аксесуари. На умовах оренди у школі працює буфет. За бюджетні кошти протягом року закуплялися миючі та деззасоби, посуд та обладнання.

/Files/images/255848568_879975916044718_4412149603936699159_n.jpg


/Files/images/марміти.jpg


/Files/images/255964315_583186846305902_466153576390956850_n.jpg


/Files/images/сніданок.jpg

/Files/images/248385009_313290093712002_2983862984875963294_n.jpg

Вкладення
Кiлькiсть переглядiв: 291