Допомога воїнам АТО

2014-09-12

/Files/images/osn/власна поезія Лист пораненому.JPG

Для підтримки та допомоги воїнам в зоні АТО в місті Борисполі було організовано безліч акцій, ярмарків-продажів, благодійних концертів. Учні та вчителі Бориспільської загальноосвітньої ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 теж не залишаються осторонь масових заходів та акцій. Так у школі 1 вересня 2014 року була організована та проведена благодійна акція «Перше вересня без квітів – допомога армії», в результаті якої було зібрано понад 800 гривень, які були відправлені тим, хто цього дуже потребує.

11 вересня 2014 року в закладі була організована ярмарка-продаж дитячих творчих робіт, сувенірів та солодощів, які діти випікали разом з батьками і самі ж продавали. Вилучені кошти ( а це 3 тисячі гривень) були також відправлені воїнам АТО.

Крім того діти школи 12 вересня 2014 року із великою любов’ю та теплом долучилися до акції «Лист пораненому» та написання листівок, малюнків та листів для захисників України. Ці дитячі послання, сподіваємося, будуть зігрівати душу воїна і допомагати повернутися живими додому.

Кiлькiсть переглядiв: 124

Коментарi