• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Урок-реквієм «Сила нескорених» з нагоди Дня Захисника України в рамках проведення Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек «Бібліотека Нової української школи – простір для освітніх можливостей кожного учня»

Урок-реквієм «Сила нескорених» з нагоди Дня Захисника України в рамках проведення Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек «Бібліотека Нової української школи – простір для освітніх можливостей кожного учня»

2019-10-08

8 жовтня 2019 р. для учнів 10-Б класу Бориспільської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 (класний керівник Головіна Т.М. та завідувач бібліотеки Кирик Н.В.) відбулась екскурсія в кращу бібліотеку мікрорайону «Казковий світ бібліотеки» на Урок-реквієм «Сила нескорених» з нагоди Дня Захисника України в рамках проведення Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек «Бібліотека Нової української школи – простір для освітніх можливостей кожного учня».

Усі з цікавістю поринули у історичне минуле, куди їх повела Бахмат Н.М. (бібліотекар бібліотеки-філії Бориспільської МЦБС).

Гість заходу Антон Арєстов, учасник 2-х Майданів, член Спілки митців Борисполя, співзасновник «Козацької варти», який займається стендовим моделюванням, розповів про події 2014р., де сам був активним їх учасником, а також провів майстер-клас по збиранню міні копій солдатиків та запропонував стати гуртківцем зі стендового моделювання. На згадку всім користувачам бібліотеки-філії подарував вершника на коні з власної колекції.

/Files/images/2019_rk/1008/бібліотека 1.jpg/Files/images/2019_rk/1008/бібліотека 2.jpg/Files/images/2019_rk/1008/бібліотека 3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 124

Коментарi