• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Міській навчально-методичний семінар для вчетелів математики

Міській навчально-методичний семінар для вчетелів математики

2019-11-06

/Files/images/2019_rk/1106/16.jpg

6 листопада 2019 року Бориспільська ЗОШ І-ІІІ ст. № 3 в рамках міського навчально-методичного семінару для вчителів математики радо приймала в своїх стінах колег із закладів освіти міста та гостей: Бевз Валентину Григорівну, професора, доктора педагогічних наук НПУ ім.М.П.Драгоманова; головного редактора журналу «Математика в рідній школі» та Швеця Василя Олександровича, професора, кандидата педагогічних наук, завідувача кафедри математики і теорії та методики навчання математики – члена Вченої ради фізико-математичного факультету НПУ ім.М.П.Драгоманова. Тема семінару: «Використання інноваційних технологій на уроках математики як засіб розвитку творчих особливостей учня та творчого потенціалу вчителя».

Бевз В.Г. виступила з питанням про сучасні тренди в освіті та інноваційні технології: STEM освіта, педагогіка партнерства, мейкерство, сторітеллінг, що таке «перевернуте» навчання та хвильові занурення та як ці технології використовуються на уроках математики.

Швець В.О. презентував свою книгу «Параметри в шкільному курсі математики», яка допомагає учням зрозуміти що таке «параметр». Разом з колегами змагалися у розв’язуванні задач з параметрами.

/Files/images/2019_rk/1106/10.jpg/Files/images/2019_rk/1106/13.jpg/Files/images/2019_rk/1106/15.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 207

Коментарi