Пам'ятка для батьків

2020-08-30

1. Перше вересня буде в новому форматі: традиційної лінійки не буде, а буде свято для учнів 1-х і 11-х класів на шкільному подвір’ї, ранкові зустрічі вчителя і учнів на дистанції від інших класів, тематичні уроки, розважально-пізнавальні екскурсії.

2. Вхід в школу батьків, бабусь, дідусів з початком навчального року суворо заборонено!

3. В школу заходять тільки учні, вчителі та персонал школи.

4. При вході в школу необхідно обробляти руки антисептиком.

5. Під час перерв всі учні повинні ходити в масках (окрім учнів 1-4-х класів), на уроках маски дозволяється знімати. Зміна масок кожні три години. Тому запасайтеся масками! Якщо у дітей будуть маски багаторазового використання, то обов'язково мати герметичний пакетик (zip-пакет або папка на кнопці) один для використаної маски, інший для нової чи запасної. Для запасної одноразової маски також повинен бути пакетик. Для використаних одноразових масок в школі розміщено спеціальні урни.

6. Вчителям та персоналу закладу освіти щоранку будуть проводити температурний скринінг.

7. За умови поганого самопочуття учень повинен повідомити про свій стан здоров'я класного керівника або вчителя, який проводить урок.

8. Навчання буде в одному, закріпленому за класом кабінеті, переходити в інший кабінет діти будуть лише на уроки фізкультури, інформатики, обслуговуючої та технічної праці.

9. Забезпечення питного режиму в школі не буде організовано, тому кожен учень повинен обов'язково мати свою пляшечку води.

10. Для організації харчування в їдальні для кожної вікової категорії також будуть відведені окремі перерви.

11. Для кожного класу буде визначено свій вхід до школи і схема руху лише одними сходами, перебування учнів на перервах рекомендовано на шкільному подвір’ї (за погодних умов).

Важливо!!! Шановні батьки! Перед виходом із дому оцініть стан здоров'я дитини і стан здоров'я самого себе, проведіть термометрію. Ні в якому разі не відпускайте дітей до школи з температурою, сильним головним болем, нежиттю чи кашлем. При будь-яких ознаках ОРВІ, ОРЗ залишайте дитину вдома!!!

Пам'ятайте про власну персональну відповідальність за правдивість інформації про стан здоров'я дитини!

Кiлькiсть переглядiв: 120

Коментарi