Звіт керівника закладу

2014-06-10

/Files/images/zvt/P1010006.JPG

10 червня 2014 року в Бориспільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 3 відбувся звіт директора Панкявічене І. А. перед громадою мікрорайону, педагогічним та батьківським колективом. Було порушено питання про зміст навчально-виховної діяльності закладу, професійні успіхи педагогів та їхніх вихованців. Зокрема, Ірина Анатоліївна охарактеризувала стан матеріально-технічного забезпечення життєдіяльності школи, прозвітувалася про фінансові витрати з позабюджетних надходжень, зокрема про використання батьківських коштів.

Завідувач міського методичного кабінету Людмила Мозгова та головний спеціаліст управління освіти і науки Тетяна Павленко зауважили про зростання іміджу навчального закладу в освітньому просторі міста, високу результативність учнів в інтелектуальних та творчих конкурсах, розвиток науково-методичної роботи в закладі.

На звіті директора зареєструвалися 71 осіб. Участь у голосуванні брали 44 особи. За підсумками голосування 44 респондентів схвалили роботу директора Панкявічене І. А., поставивши оцінку «задовільно», що становить 100% від загальної кількості опитуваних.

Кiлькiсть переглядiв: 141

Коментарi